Tekst - Over ons [NL]

Over ons

Na jarenlang voor verschillende grote machine merken gewerkt te hebben o.a. voor Caterpillar, is eind 2006 Metzo Machinery opgericht. Met behulp van een aantal grote gerenommeerde en bekende bedrijven, die wij tot onze klantenkring mogen beschouwen, is Metzo Machinery in een zeer korte periode uitgegroeid tot een van de bekendste dealers in used machinery. Met contacten in the USA en Europa wil Metzo Machinery uitgroeien tot een wereldwijde handelspartner.

Metzo Machinery koopt en verkoopt gebruikte kwaliteitsmachines van de bekende merken. Voor onze diversen klanten wereldwijd kunnen wij een gunstig bod doen op uw gebruikte machine. Heeft u een machine die voor vervanging in aanmerking komt of bent u zelf op zoek naar een gebruikte kwaliteitsmachine? Metzo Machinery zoekt voor u de machine op maat.

Wij leveren direct vanuit onze klantenkring, zodat de machine die u zoekt, veelal snel inzetbaar kan zijn. Voor het aanbieden van machines, u zoekt machines, of u heeft interesse in verhuur machines, neemt u dan contact op met Eric Metz Tel: 0031 (0)6 53 404 345 of mail naar info@metzomachinery.nl

Metzo Machinery bv logo
Metzo Machinery bv
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Voorraadlijst

metzo-machinery-stocklist
Wij verkopen verschillende soorten en merken, van grote machines tot kleine graafmachines.

Service & onderhoud

metzo-machinery-request

In onze volledig uitgeruste werkplaats kunnen wij alle reparaties en onderhoud uitvoeren.

Over ons

metzo-machinery-about-us
Tekst - Kreet onderaan website [NL]

Wij verkopen, verhuren en verhandelen wereldwijd!

Metzo Machinery bv logo
Metzo Machinery bv