EN Tekst about us

ONS BEDRIJF

Na jarenlang voor verschillende grote machine merken gewerkt te hebben o.a. voor Caterpillar, is eind 2006 Metzo Machinery opgericht. Met behulp van een aantal grote gerenommeerde en bekende bedrijven, die wij tot onze klantenkring mogen beschouwen, is Metzo Machinery in een zeer korte periode uitgegroeid tot een van de bekendste dealers in used machinery. Met contacten in the USA en Europa wil Metzo Machinery uitgroeien tot een wereldwijde handelspartner.

Metzo Machinery koopt en verkoopt gebruikte kwaliteitsmachines van de bekende merken. Voor onze diversen klanten wereldwijd kunnen wij een gunstig bod doen op uw gebruikte machine. Heeft u een machine die voor vervanging in aanmerking komt of bent u zelf op zoek naar een gebruikte kwaliteitsmachine? Metzo Machinery zoekt voor u de machine op maat.

Wij leveren direct vanuit onze klantenkring, zodat de machine die u zoekt, veelal snel inzetbaar kan zijn. Voor het aanbieden van machines, u zoekt machines, of u heeft interesse in verhuur machines, neemt u dan contact op met Eric Metz Tel: 0031 (0)6 53 404 345 of mail naar info@metzomachinery.nl

Metzo Machinery B.V. - Komatsu utility dealership mid west nl logo
Metzo Machinery B.V. - Komatsu utility dealership mid west nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
komatsu utility dealership mid west nl
We sell, rent and trade world wide
slide2
slide2
slide1
slide1
slide3
slide3

Copyright © 2021 Metzo Machinery | All rights reserved | Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM